Overslaan en naar inhoud

Getting Started Courses

Educational Services

Ga vlot aan de slag met uw simulatieprogramma dankzij deze 1-daagse cursus bij u op locatie. Tijdens deze cursus komen zowel simulatie als educatieve onderwerpen aan bod.

Alles wat u nodig heeft om goed te starten

Als simulatie nieuw voor u is of u wilt snel uw nieuwe simulator onder de knie krijgen, dan is deze cursus iets voor u. Tijdens de Getting Started-cursus leert u de basisfuncties van uw simulator kennen. Aan de hand van praktische voorbeelden raakt uw team vertrouwd met de simulator en hoe ze ermee moeten werken.  

In deze cursus leert u hoe u de simulator moet opstarten en afsluiten, hoe u navigeert door de instructeursapplicatie, de patiëntenmonitor en het instructeurstoestel en de eigenschappen van uw simulator. Na deze cursus bent u klaar om uw simulator te gebruiken voor trainingen met simulatie-onderwijs.

Wat leert u in deze cursus?

  • Algemene bedieningsfuncties
  • Systeemcomponenten
  • Eigenschappen van de simulator
  • Correct opstarten en afsluiten
  • Simulaties uitvoeren met behulp van de patiëntenmonitor
  • Debriefingsystemen
  • Bedieningsmodi van de Learning Application-software

Ik vond de hands-on training leuk en het was super om nadien onze vaardigheden te oefenen om te kijken of we de informatie hadden begrepen.

Hoe verloopt de cursus?

Dit is een 1-daagse cursus bij u op locatie voor maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door één van onze Service Specialists

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van educatieve diensten. 

Wat is de volgende stap?

Eens u de Getting Started-cursus hebt afgerond, begrijpt u de basisfuncties van uw simulator. Als u werkt met een simulator met een SimPad-platform, is de volgende stap de Teaching with SimPad-cursus. Als u werkt met simulator die wordt aangestuurd door een computer, is de Teaching with LLEAP-cursus perfect voor u.

Wanneer u volledig vertrouwd bent met het besturingssysteem van uw simulator, zal de Teaching with Scenarios-cursus u leren hoe u uw simulator kan gebruiken met voorgeprogrammeerde scenario's en hoe u uw training kan evalueren en debriefen.

Scenarios Programming & Implementation Services

Meer informatie aanvragen

Ik wil graag antwoord per..
<p>We will handle your personal contact details with care as outlined in <a href="/be-nl/Support/customer-service/privacy-policy/" target="_blank">Laerdal's Privacy Policy</a>.</p>

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.