Overslaan en naar inhoud
Open navigatie

PC SkillReporter Beta Tester Interest

Interested in being a beta tester for our new windows-based SkillReporter solution?

The popular Laerdal PC SkillReporter was discontinued early 2021. We are now developing a replacement with ease of use, stability, and new functionality in mind. As our users' needs evolve, we'll be more capable of providing updates, smoothly and consistently, to our Laerdal Resusci manikin customers. Join us to be one of the first to test our developments!

 

Selected testers will get:

  1. Free access to beta releases of SkillReporter for 2022
  2. The opportunity to shape Laerdal's instructor-led offering with direct feedback to the product team
  3. Streamlined upgrade to a SkillReporter subscription

Compatibel met onze Resusci QCPR-familie

TeamReporter zal compatibel zijn met de nieuwste generatie Resusci QCPR oefenpoppen.
Hebt u een ouder model? Geen probleem, we hebben upgrade-kits om uw oudere versie van Resusci Anne en Resusci Baby compatibel te maken met de app.

new_BER9305.jpg
Resusci Anne QCPR brengt reanimatietraining naar een nieuw niveau van precisie en vaardigheid. Door te trainen... Resusci Anne QCPR brengt reanimatietraining naar een nieuw niveau van precisie en vaardigheid. Door te trainen met dezelfde protocollen, apparatuur en technieken die worden gebruikt in echte noodsituaties, kunnen professionele...
new_8LN1300.jpg
Verbeter individuele vaardigheden om zo de teamprestaties te stimuleren en de motivatie te vergroten. Wees zo... Verbeter individuele vaardigheden om zo de teamprestaties te stimuleren en de motivatie te vergroten. Wees zo nauwkeurig mogelijk voorbereid om het leven van een kind te redden.
new_75D4250.jpg
Met een realistische borststijfheid, een sensor voor aanraking en de nieuwe SkillReporter-app biedt Resusci Baby... Met een realistische borststijfheid, een sensor voor aanraking en de nieuwe SkillReporter-app biedt Resusci Baby QCPR een nieuw niveau van precisietraining voor het behandelen van baby's met een hartstilstand.

Register your interest below

What feedback solution(s) do you use with your Resusci manikin?
Select your manikin:
Agreement

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.