Overslaan en naar inhoud
Open navigatie
LSC Hero.jpg LSC Hero.jpg

Webinars: Simulatietraining ter voorbereiding van COVID-19

De COVID-19-crisis heeft de hele wereld getroffen en het personeel in de frontlinie van de gezondheidszorg heeft moeite om de uitbraak bij te houden. Om u te helpen bij het plannen en voorbereiden van de impact, kunt u zich inschrijven voor een live webinar of de opnames bekijken van deze webinars.

De reeks bestaat uit drie gratis webinars en is bedoeld om eenvoudige en betrouwbare informatie te geven over hoe te trainen met behulp van de simulatiescenario's die we kosteloos ter beschikking stellen.

De scenario's zijn ontworpen om de teamparaatheid te verbeteren zodat zorgverleners veilig en zelfverzekerd coronaviruspatiënten kunnen behandelen. De scenario’s ondersteunen het oefenen van kernvaardigheden: van het beschermen van medisch personeel, over het beoordelen van een vermoedelijke COVID-19 en een ernstige infectie tot een meer geavanceerde ademhalingsinterventie.

Bescherming van zorgverleners bij het behandelen van een vermoedelijk door COVID-19 besmette patiënt

Tijdens deze webinar demonstreert één van Laerdal's Education Specialists het scenario zodat u het gemakkelijk zelf kan uitvoeren. Het scenario is ontworpen om u te helpen bij het testen en verbeteren van: uw systemen om infecties te beheersen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en hoe u de blootstelling aan COVID-19 of andere risicovolle overdraagbare luchtwegaandoeningen aanpakt.

Bekijk de gratis COVID-19 scenario's

Scenario documentatie gepubliceerd door EM Sim Cases

Behandelen van een ernstige acute luchtweginfectie door COVID-19

Dit scenario behandelt de belangrijkste interventies bij de voorbereiding, identificatie, behandeling en triage van een patiënt met een chronische ziekte en een ernstige acute luchtweginfectie (SARI) als gevolg van de ziekte COVID-19.

Tijdens deze webinar zullen we:

  • het simulatiescenario voor een ernstige COVID-19 infectie (SARI) bekijken
  • uitleggen hoe u het scenario kunt uitvoeren en bedienen met LLEAP en SimPad
  • nuttig en praktisch advies geven om de scenario's te gebruiken

Hoe scenario's gebruiken om Intensive Care en het behandelen van een beademende patiënt als gevolg van COVID-19 te simuleren

Help uw team zich voorbereiden... Niet alleen door hun klinische kennis en vaardigheden te verbeteren maar ook hun zelfvertrouwen. Zorg ervoor dat ze zelfverzekerd ernstige COVID-19-patiënten kunnen verzorgen dankzij de ASL 5000TM Lung Solution.

Leer hoe u deze gratis scenarios - ontwikkeld in samenwerking met Ingmar Medical - kan gebruiken bij uw simulaties. Er zijn drie scenario's die als individueel scenario of in een volledige reeks kunnen worden uitgevoerd. De scenario's focussen op de belangrijke beslissingen die moeten worden genomen bij de verzorging en behandeling van:

  • een patiënt die blijft verslechteren bij een niet-intensieve behandeling
  • een beademde patiënt die dysynchroon met het toestel ademt door respiratoire drive
  • een verdoofde patiënt die wordt beademd met een hoog CO2-niveau

Bekijk de gratis COVID-19 scenario's

Ontwikkeld door Laerdal en IngMar Medical