Overslaan en naar inhoud
Open navigatie

Werken in Noorwegen

Werken in Noorwegen

Sinds 1940 is het hoofdkantoor van Laerdal gevestigd in Stavanger, Noorwegen. Werken op ons hoofdkantoor betekent dat u in het hart zit van wat wij doen. Hier werken meer dan 450 mensen samen aan alle aspecten van ontwikkeling, van eerste concepten tot aan de uiteindelijke productie van onze meest geavanceerde simulators.

_8LN7314.jpg

Alles wat we doen, doen we in nauwe samenwerking met onze eindgebruikers: verpleegkundigen, paramedici, artsen, medisch instructeurs en onderzoekers. Zij leveren één voor één waardevolle inzichten die ons helpen onze oplossingen te verbeteren. Daarnaast hebben we via het on-site simulatiecentrum SAFER (Stavanger Acute medicine Foundation for Education and Research) toegang tot een groot aantal zorgprofessionals. SAFER is een simulatiecentrum zonder winstoogmerk waar elk jaar meer dan 15.000 trainingen worden gegeven, on-site en op locatie.

Op ons hoofdkantoor hebben we een energiek team van collega's uit uiteenlopende culturen en met verschillende achtergronden, afkomstig uit 40 verschillende landen. Omdat ongeveer 25% van de medewerkers op ons kantoor in Stavanger niet Noors is, is de voertaal van ons bedrijf Engels.

Utstein Abbey

Waar experts samenkomen

In Stavanger is ook de Abdij van Utstein gevestigd, die wordt geassocieerd met de oprichting van de Global Resuscitation Alliance, een consortium van onderzoekers, experts en prominenten op het gebied van reanimatie van over de hele wereld. Deze alliantie richt zich op het zoeken naar en doorvoeren van best practices om het overlevingspercentage na een hartstilstand te verhogen.​

Laerdal drone shoot Stavanger

We bieden

Ontwikkelingsmogelijkheden​
We vinden dat onze medewerkers de baas zijn over hun eigen ontwikkeling. Als bedrijf benadrukken we een praktische en gecombineerde benadering van leeractiviteiten om zo goed mogelijk te voldoen aan de geïdentificeerde persoonlijke behoeften en strategische richtingen.

 

Compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden
We bieden eerlijke, op functies gebaseerde en op de lokale markt gerichte compensaties. Ons beleid en onze secundaire arbeidsvoorwaarden voldoen aan de lokale standaardprocedures.

Welzijnsprogramma's
We weten dat u alleen goed kunt presteren als u zich ook goed voelt. Daarom bieden we verschillende gezondheids- en welzijnsprogramma's om uw lichaam en geest gezond te houden.

Balans tussen werk en privé
We beseffen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor uw welzijn. Een gezinsvriendelijke omgeving, een gezonde werkplek, mogelijkheden om betrokken te zijn bij de gemeenschap, flexibiliteit en andere initiatieven dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers.

Award winnaar
Maak onderdeel uit van een bedrijf dat erkend is voor het werk dat het doet – van prestigieuze design-awards, erkenning van de media tot de Business for Peace Award: Laerdal is trots op de erkenning die het ontvangt.

Oproep aan alle studenten en net afgestudeerden!

Oproep aan alle studenten en net afgestudeerden!

Op zoek naar een stageplek? Of een bedrijfspartner voor een project?

We werken samen met een aantal van de beste onderwijsinstellingen op het gebied van design en technologie. We bieden stageplekken aan binnen de meeste disciplines voor productontwikkeling, en we werken voortdurend samen met studenten aan projecten en master-scripties.

Als u denkt dat Laerdal de perfecte partner is voor uw volgende project of stage, stuur dan een sollicitatiebrief of leg uit wat uw project inhoudt.

Phoung working at Laerdal
"Ik vind het geweldig dat Laerdal zo openstaat voor Service Design-methodologieën. Dat betekent dat ik onze producten en diensten als eindgebruiker kan ervaren, dankzij observatie en uitgebreide testen. Op deze manier kunnen we onze producten verbeteren op basis van echte problemen in plaats van veronderstellingen."

Phuong Nguyen
Senior Service Designer, Community Responders Team

450

medewerkers

40

nationaliteiten