Overslaan en naar inhoud
Open navigatie

Samen beter werken

Het is onze visie dat niemand tijdens de geboorte of door een plotselinge ziekte of trauma of door medische fouten zou mogen sterven of invalide raken. We hebben een duidelijke visie, een ambitieuze doelstelling en een stappenplan opgesteld. Maar we weten dat we dit niet alleen kunnen. Collega's en samenwerking zijn van cruciaal belang.

Vacatures zoeken

Het is ons doel om tegen 2030 elk jaar 1.000.000
extra levens te helpen redden.

Onze werkomgeving

Onze werkomgeving is gericht op onze missie. Onze gezamenlijke missie stimuleert samenwerking en betrokkenheid tussen afdelingen, culturen en landen waardoor we unieke ideeën en oplossingen kunnen bedenken. We vertrouwen op de knowhow van onze multidisciplinaire teams om problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen en de problemen van onze klanten en partners op te lossen.

We zijn internationaal

Onze bedrijfscultuur bevordert de samenwerking met collega's over de hele wereld. We combineren lokale kennis met internationale ervaring. We delen onze gezamenlijke bedrijfswaarden en een passie voor ideeën en ontwikkeling

Laerdal offices worldwide
1940

bedrijf opgericht

25

landen

1600

medewerkers

Kernlocaties

Afonso Franco profile.jpg

“Een van de meest waardevolle aspecten van werken bij Laerdal Medical is onze geweldige gemeenschap van gepassioneerde en getalenteerde mensen van productontwikkeling! We zijn gefocust op het creëren van producten waar onze klanten van houden, en zijn toegewijd aan onze missie om levens te helpen redden. Het is een geweldige plek om te groeien, waar we elke dag met en van elkaar leren, terwijl we een impact hebben op de maatschappij.”

Afonso Franco
Director of Product Management

Oproep aan alle studenten en net afgestudeerden!

Oproep aan alle studenten en net afgestudeerden!

Op zoek naar een stageplek? Of een bedrijfspartner voor een project?

We werken samen met een aantal van de beste onderwijsinstellingen op het gebied van design en technologie. We bieden stageplekken aan binnen de meeste disciplines voor productontwikkeling, en we werken voortdurend samen met studenten aan projecten en master-scripties.

Als u denkt dat Laerdal de perfecte partner is voor uw volgende project of stage, stuur dan een sollicitatiebrief of leg uit wat uw project inhoudt.

Wie goed doet, goed ontmoet

Meer dan 60 jaar geleden stelde onze oprichter dat “als we waarde kunnen creëren voor de maatschappij in zijn geheel, en we ons werk goed doen, dan zullen er goede economische resultaten volgen en kunnen we een sterker bedrijf opbouwen.” We geloven dat dit nog steeds waar is.

Laerdal Global Health is een bedrijf zonder winstoogmerk dat gericht is op het helpen redden van de levens van moeders en baby's in lagelonenlanden. Door samen te werken met internationale gezondheidsorganisaties en professionele organisaties, ontwikkelt Laerdal Global Health trainingsoplossingen met een groot effect tegen een lage kost.

We nemen duurzaamheid heel serieus

De doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) van de Verenigde Naties (VN) zijn een leidraad voor een gezondere, groenere, eerlijkere en inclusievere gemeenschap tegen 2030. We richten ons met name op SDG 3 'Goede gezondheid' met een focus op oplossingen om de kwaliteit van de training van professionele zorgverleners, eerstehulpverleners en mensen in het algemeen te verbeteren.

Door onze constante evaluatie en verbetering van ethische bedrijfsprocedures en onze ondersteuning van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling willen wij bijdragen aan een betere wereld.

Laerdal Impact Update Cover

Laerdal heeft een proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er aan de internationale milieuvereisten wordt voldaan. ​

We bieden

Ontwikkelingsmogelijkheden​
We vinden dat onze medewerkers de baas zijn over hun eigen ontwikkeling. Als bedrijf benadrukken we een praktische en gecombineerde benadering van leeractiviteiten om zo goed mogelijk te voldoen aan de geïdentificeerde persoonlijke behoeften en strategische richtingen.

 

Compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden
We bieden eerlijke, op functies gebaseerde en op de lokale markt gerichte compensaties. Ons beleid en onze secundaire arbeidsvoorwaarden voldoen aan de lokale standaardprocedures.

Welzijnsprogramma's
We weten dat u alleen goed kunt presteren als u zich ook goed voelt. Daarom bieden we verschillende gezondheids- en welzijnsprogramma's om uw lichaam en geest gezond te houden.

Balans tussen werk en privé
We beseffen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor uw welzijn. Een gezinsvriendelijke omgeving, een gezonde werkplek, mogelijkheden om betrokken te zijn bij de gemeenschap, flexibiliteit en andere initiatieven dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers.

Award winnaar
Maak onderdeel uit van een bedrijf dat erkend is voor het werk dat het doet – van prestigieuze design-awards, erkenning van de media tot de Business for Peace Award: Laerdal is trots op de erkenning die het ontvangt.

Working in Stavanger